I. Compliance konferencia – Debreceni Egyetem

A Debreceni Egyetem és annak fenntartója, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kezdeményezésére 2023. október 17-én első alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Egyetemen Compliance Konferencia.

Az eseményen számos compliance szakember, vállalati vezető és jogász vesz részt, hogy megbeszéljék és megvitassák a legfontosabb kérdéseket és kihívásokat a compliance és határterületei kapcsán.
Az esemény fő célja, hogy az egyes résztvevők megismerjék a legfrissebb fejleményeket és „jó gyakorlatokat” a compliance területén továbbá, hogy a szakma szereplői találkozzanak és kapcsolatokat építsenek egymással a tapasztalataik megosztása által. Az egyetemi compliance rendszer bemutatásán kívül sor kerül különböző szektorokból érkező compliance és annak határterületeivel foglalkozó szakemberek tapasztalatainak ismertetésére, megvitatására is.

A konferencia fővédnöke:

  • Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke
  • Kossa György, a Grófi Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke

A konferencián és a kerekasztal beszélgetésen a Magyar Ügyvédi Kamara képviseletében dr. Molnár Adél és dr. Dékány Dóra Visszaélés-bejelentési Referensek vesznek részt. 

 

Compliance konferencia
Compliance konferencia
Compliance konferencia
Compliance konferencia